Academy Watch: Shoretire fejrede sin første kontrakt med manér

Manchester United har siden Ole Gunnar Solskjær blev ansat som manager investeret stort i akademiet, der har fået tilgang af mange nye unge talenter fra hele verden. I et nyt initiativ vil OldTrafford.dk derfor også dække Uniteds ungdomshold, hvor du særligt vil kunne læse mere om U23-holdet.

Manchester United vinder med 3-0 over Arsenal fredag aften i Premier League 2. De røde djævle var uden nogle af deres allerstørste offensive profiler. Der var derfor andre, der måtte træde til. 

Álvaro Fernandez

Den spanske venstreback var en sand nydelse at se denne aften. Han var decideret ustyrlig for Arsenals bagkæde, der konstant virkede overraskede, da spanieren tog sine løb op i banen for at slå sine indlæg. Han var manden bag assisten til 2-0. Den tidligere Real Madrid-spiller blev aldrig for alvor testet på sine defensive færdigheder.

Ethan Galbraith

Tilbage i efteråret sammenlignede den nordirske landstræner, Ian Baraclough, ham med Xavi og Iniesta. Selvom den unge nordirer fortsat er lidt fra de to Barca-legender, så leverede han i aften en næsten fejlfri indsats på midtbanen. Han var dirigenten for Neil Woods mandskab, der spillede efter Galbraiths ønske. Midtbanespilleren startede kampen nede i midterforsvaret, men blev rykket op på midtbanen, efter at Mejbri måtte udgå efter cirka et kvarters spil. Til maj fylder Galbraith 20 år. Det må derfor siges, at han snart er ved at være klar til noget førsteholdsfodbold. Om det bliver på Old Trafford, må tiden vise. 

Shola Shoretire

Englænderen med de nigerianske rødder, der i sidste uge fyldte 17, skrev tidligere på ugen under på sin første professionelle kontrakt med United. Det fejrede han i aften med stærk præstation, der også bød på et mål på straffespark. Udover straffesparksmålet var Shoretire stærkt involveret i det meste af de røde djævles offensive spil. Med Pellistri på udlån, Elanga ude med skade, Diallo ude med sygdom og Mejbris tidlige udskiftning, hvilede pludselig et større ansvar på Shoretires unge skuldre. Et ansvar, han flot og med store ære tog på sig. Han viste i aften, hvorfor han i denne uge også er begyndt at træne med førsteholdet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

U23: United cruiser til sejr over Arsenal

Næste artikel

Optakt: Big Sams dårlige stime skal forlænges

ANNONCE