United bekræfter endelig Queiroz

Portugiseren, som tiltræder som assisterende træner for Sir Alexd Ferguson, har underskrevet en 3-årig kontrakt med Manchester United, som han forlod fra…

Portugiseren, som tiltræder som assisterende træner for Sir Alexd Ferguson, har underskrevet en 3-årig kontrakt med Manchester United, som han forlod fra selvsamme stilling sidste somnmer, da han blev tilbudt et attraktivt job som cheftræner i Real Madrid.

Et job, som han forleden blev fyret fra, efter en sæson uden trofæer.

“Jeg er stolt og glad for min beslutning. Det er en aftale med Manchester United, hvor ambitionerne matcher mine personlige mål.
Jeg vil gerne udtrykke min respekt og taknemmelighed overfor bestyrelsen og Sir Alex Ferguson for den tro og tiltro de har givet mig. Det er en ære at dele drømmene og forventer med Manchester United fans,” udtaler Queiroz i pressemeddelsen, som lbev udsendt her til eftermiddag.

“Jeg er glad for, at have Carlos tilbage. Jeg var ked af at se ham forlade os sidste år, men forstod hans begrundelser for at gøre det. Nu har han oplevet nye udfordringer og han kan bruge disse erfaringer i sit nye job.
Han er en stor træner og han gjorde et fantastisk arbejde i det år, hvor vi vandt ligaen. Spillerne og trænerne respekterede ham og vil være glade for at have ham tilbage,” sagde Sir Alex Ferguson efter annonceringen.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

O"Shea skadet før landskamp

Næste artikel

United kan indhentes økonomisk

ANNONCE