United kan indhentes økonomisk

En rapport fra revisionsfirmaet, Deloitte, bekræftede idag at Manchester United i 2002/03 sæsonen kunne præsentere en omsætning på imponerende 1.95…

En rapport fra revisionsfirmaet, Deloitte, bekræftede idag at Manchester United i 2002/03 sæsonen kunne præsentere en omsætning på imponerende 1.95 milliarder kroner.

Rapporten er baseret på 02/03 sæsonen, da dette indtil nu er den eneste sæson hvor de kan have alle regnskaber med.

Manchester United kunne dermed præsentere et overkud på 435 millioner kroner, hvilket er over 390 millioner kroner end hvad Arsenal i selvsamme sæson kunne præstere.
Men reivisionsfirmaet giver håb til de øvrige klubber.

“I forbindelse med indtægternes generationer, så er det stadig muligt at indhente dem. De er kommercelt mere udviklet end de fleste klubber og de kan præsentere en fanbase på over 50 millioner verden over.
Andre klubber som Chelsea har stadig lang vej endnu og succes på banen er den vigtigste faktor til at nå United.
Men vi har set hvordan visse hold har domineret i en periode og siden er blevet indhentet,” udtaler Deloittes Paul Rawnsley i rapporten.

Deloitte har forøvrigt beregnet, at årets 3 nedrykkende klubber, Leeds, Wolves og Leicester kan se frem til, at miste 145 millioner kroner i indtægter efter nedrykningen til 1. division, mens oprykkerne fra Crystal Palace kan se frem til 390 millioner mere i kassen.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United bekræfter endelig Queiroz

Næste artikel

Tromsø afviste Blackburn

ANNONCE