United beskytter Januzaj

Phil Neville slår fast, at trænerstaben gør alt for at finde den rette balance mellem spilletid og hvile for Adnan Januzaj.

Manchester United-fans bør ikke regne med at se Adnan Januzaj optræde i hver eneste kamp. For han skal beskyttes, så han ikke brænder ud i en for tidlig alder. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sådan lyder det fra klubbens førsteholdstræner, Phil Neville. 

– Det er stadig meget tidligt for ham, og vi mener, at vi har behandlet ham rigtigt. Vi har spillet ham i nogle kampe, ligesom vi andre gange har sparret ham og givet ham et pusterum, siger Neville til Daily Mail. 

Det vakte især ramaskrig blandt grupper af fans, da David Moyes havde undladt at udtage den 19-årige offensivspiller til Olympiakos-kampen. 

Men det er en del af den overordnede plan for Januzaj. 

– Vi skal sikre os, at han stadig om to-tre år forbedrer sig og rammer det niveau, vi mener, han kan nå. Det er vores job som trænere, forklarer Neville. 

Adnan Januzaj skrev i sommer under på en fem-årig aftale med de engelske mestre. 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Keane skifter til Blackburn

Næste artikel

Optakt: WBA vs United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share