United, Chelsea og Celtic vil danne alliance

Manchester United vil møde FC Porto i anden runde af Champions League, der nu er skåret ned fra et gruppespil til ottendedelsfinaler.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Porto vandt sidste år UEFA Cup finalen over skotske Celtic, som med glæde vil hjælpe Sir Alex Ferguson med gode råd i håb om videre deltagelse for de engelske mestre.

“Hvis han vil spørge mig, så vil det ikke blive et problem. Han må også gerne få en video fra kampen i Sevilla,” fortæller Celtics manager Martin O”Neill til Soccer 365.

Sir Alex Ferguson har gode muligheder for at lære mere om sin portugisiske modstander, inden de mødes den 25. februar til næste år.
Sir Alex Ferguson har stadig god kontakt med sin tidligere assistent, Carlos Queiroz, som nu er manager i Real Madrid.
Queiroz har tidligere været ungdomslandstræner i Portugal og er selv portugiser, hvilket giver ham et godt kendskab til FC Porto.

Derudover så har Ferguson også gode muligheder for at lære sin modstander at kende igennem det portugisiske stortalent, Christiano Ronaldo, som spillede for FC Portos rivaler inden han kom til United.

Ferguson selv beskrev efter lodtrækningen FC Porto således:
“Jeg syntes det blev en svær lodtrækning
De har et godt hold. Deres hjemmerekord er imponerende.
Det vil ikke blive en let kampe, men hvis du vil videre i denne turnering er du nødt til at slå de bedste hold og jeg syntes de er blandt dem,” fortalte Sir Alex Ferguson ifølge BBC.

Chelsea vil have hjælp fra United

I Chelsea lejren har de fortsat succes med de mange nyindkøbte stjerner, og her skal London-klubben møde Stuttgart i ottendedelsfinalen.
Stuttgart blev nummer 2 i Uniteds gruppe, og klubben håber derfor at kunne få hjælp fra Manchester United i håb om at få så mange engelske hold videre i turneringen.

“Jeg håber der vil blive lidt samarbejde. Vi har et godt forhold til Manchester United og vi vil prøve at lære alt det vi kan om modstanderen,” fortalte klubbens midlertidige direktør, Paul Smith til I-TV.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester Derby

Næste artikel

Seaman starter inde

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
Gå til siden

Ten Hag: Vi manglede mod

En utilfreds Erik ten Hag langede efter kampen ud efter spillernes indstilling, som han synes var meget skuffende.
ANNONCE
Total
0
Share