United følger Viktor Fischer tæt

Sir Alex Ferguson skulle følge den unge danske angriber tæt, og være klar med et bud på det unge Ajax-talent.

United har tidligere været rygtet ude efter den unge danske angriber, Viktor Fischer, der til daglig slår sine folder i den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu skulle Ferguson have fornyet sin interesse i den målfarlige angriber, der fortsætter sin udvikling og impornerer i Ajax.

Sidste sæson blev Fischer topscorer i Next-Gen serien, og nåede med Ajax til finalen. I år åbnede han turneringen med et hattrick i kampen mod Molde, og har fået lov at snuse til livet på førsteholdet i Ajax i denne sæson.

United skulle i følge flere medier i Holland og England, være klar med et bud på 5 millioner pund for den 17-årige dansker, der har to år tilbage af sin aftale med Ajax.

Viktor Fischer kom til Ajax fra FC Midtjylland for et par år siden, og sammenlignes af den danske u19 landstræner Thomas Frank med nogle af spillets helt store stjerner, nemlig Ronaldo og Messi.

– Fischer er speciel, og han kan blive præcis så god som Messi og Ronaldo. Han har ambitioner og talent, og så vil han hele tiden score. Han er sulten uanset om han har scoret to eller tre gange i kampen, fortæller Thomas Frank i følge Metro.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Evans ser frem til at besøge Anfield

Næste artikel

Gerrard opfordrer Suarez til håndtryk

ANNONCE