United forhandler om ny tøjaftale

United overvejer at se mod NFL, og lave tøjaftaler med flere forskellige firmaer.

Uniteds aftale med Nike udløber sommeren 2015, og parterne har forhandlet i flere måneder om en ny aftale. Men i følge the Telegraph bliver Nike muligvis ikke ene om at levere tøj til United i fremtiden.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Avisen skriver, at United kigger mod den måde der anvendes i blandt andet NFL, hvor flere forskellige firmaer tilbyder forskellige typer trøjer til klubbernes fans. En ide United i øjeblikket arbejder videre med.

Det skulle foregå på den måde, at der vil blive solgt en lidt dyrere “match jersey” som den spillerne bruger i kampene. Mens der også vil blive produceret en billigere udgave, dog stadig officiel trøje, som skulle sigte mod et andet marked og en anden kundetype.

Endeligt skulle der indgås en aftale med et stort modefirma, som skulle levere lidt mere luksuriøse varer med United emblem på. Her har der på det seneste været rygter om, at det japanske firma Uniqlo skulle være en mulig samarbejdspartner for United.

United skulle angiveligt også være interesserede i, at overtage mere kontrol med selve handlen, og ikke mindst indtjeningen på salg af trøjerne, da det pt er Nike som står for dette.

The Telegraph skriver, at United arbejder på højtryk, så der kan indgås en aftale inden sæsonstart til august, men at man har god tid til forhandlingerne. Målet for United er, at hente omkring 100 millioner pund ind årligt på denne nye tøjaftale.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Giggs og Neville på vej ud

Næste artikel

Rafael missede træningen - Smalling og Evans deltog

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share