Rygte: Giggs og Neville på vej ud

En engelsk avis skriver i dag, at David Moyes kan ændre i trænerstaben i løbet af sommerpausen.

Der har været heftig kritik af David Moyes i denne sæson, og flere fans har ofte kritiseret skotten for at skifte hele det tidligere træner set-up ud med hans eget fra tiden i Everton. Ud røg Meulensteen, Phelan, Steele og andre, mens folk som Round, Neville og Lumsden kom til i stedet for.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I dag skriver avisen Sunday Express så, at Moyes kan være på vej til at lave en række ændringer i trænerstaben i løbet af sommerpausen. Blandt andet skulle det betyde exit for Phil Neville og Ryan Giggs, mens også Steve Round kan hænge i en tynd tråd.

Avisen hævder, at forholdet mellem Moyes og Neville ikke er så godt som det var i Everton, og Moyes skulle altså være klar til at skifte Neville ud som førsteholdstræner.

Samtidig kan Ryan Giggs måske være fortid til sommer. Hans aktive karriere er formentlig slut til sommer, og selv om den walisiske legende siden sidste sommer har været førsteholdstræner i United, kan han altså snart være fortid. Noget der er svært at forestille sig for de fleste United-fans.

Forholdet mellem Giggs og Moyes har flere gange været til debat i medierne, selv om Giggs overfor Manchester Evening News skulle have benægtet at der var krise mellem de to. Men Sunday Express skriver altså, at der skulle være noget om snakken, og at Giggs muligvis er væk til sommer.

Waliseren skulle angiveligt være skuffet over manglende spilletid i en svær periode for United, samtidig med at han ikke er tilfreds med måden træningen kører på under David Moyes.

Oldtrafford.dk skal understrege, at der er tale om rygter.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Dagens rygter

Næste artikel

United forhandler om ny tøjaftale

ANNONCE