United interesseret i “Mini-Ronaldinho”

Spilleren er 16 år og hedder Giovanni Dos Santos, og det er ikke for ingenting han bliver sammenlignet med Ronaldinho – mexicaneren repræsenterer nemlig…

Spilleren er 16 år og hedder Giovanni Dos Santos, og det er ikke for ingenting han bliver sammenlignet med Ronaldinho – mexicaneren repræsenterer nemlig præcis samme klub som verdens bedste fodboldspiller i FC Barcelona.

Her siges han at have en fire-årig aftale, men alligevel fatter både Manchester United og Arsenal sror interesse for playmakeren, eftersom spanske klubber ikke må skrive professionelle kontrakter med spillere i Dos Santos´ alder. Og efter at mexicaneren har imponeret voldsomt ved det igangværende U17-VM i Peru, spekuleres der nu i at Ferguson og Wenger kan gå head to head i en kamp om Dos Santos.

Barca har to gange tidligere tabt talentfulde spillere på gulvet til de to engelske storklubber i form af Gerard Pique og Francesc Frabregas, men trods tidligere tiders erfaringer, lyder der ingen bekymrede miner fra Camp Nou ved udsigten til engelske gribbe i horisonten. Her er de overbeviste om, at stortalentet bliver under deres vinger.

Forrige artikel

Pardew roser Bellion

Næste artikel

Reserve: United - Birmingham

ANNONCE