United kigger på serber

Manchester United har de senere år hentet spillere med noget forskellig baggrund til klubben. Bebe blev fundet i den portugisiske 3. division, mens Chris…

Manchester United har de senere år hentet spillere med noget forskellig baggrund til klubben. Bebe blev fundet i den portugisiske 3. division, mens Chris Smalling blev købt i Fulham et års tid efter at have spillet non league-fodbold.

Nu kan Torinos 21-årige Alen Stevanovic blive næste mand, som på få år bytter en anonym tilværelse langt fra fodboldens glamourøse topklasse ud med en kontrakt med Manchester United.

Efter at have imponeret som offensiv midtbanedirigent for Serie B-klubben Torino, har Uniteds talentspejdere ifølge Daly Mail fået øjnene op for Stevanovic, som siges at kunne fås for omtrent seks millioner pund.

Stevanovic spillede sine ungdomsår i Inter, men formåede aldrig at slå igennem, hvorfor han i 2010 blev ekspederet videre til Torino. Her kunne de dog heller ikke umiddelbart bruge serberen, som i sidste sæson var en tur i Toronto FC som lejesvend.

Efter et forrygende comeback i Torino i denne sæson er hans navn nu brandvarmt på transfermarkedet, og adskillige andre engelske storklubber har ham også i kikkerten.

Forrige artikel

Kluivert: Sneijder kommer til England

Næste artikel

Evans roser de rutinerede

ANNONCE