Evans roser de rutinerede

Jonny Evans har tidligere været kritiseret en del, for at lave et par kostbare fejl i hver kamp. Men i denne sæson har han i den grad spillet sig ind, som…

Jonny Evans har tidligere været kritiseret en del, for at lave et par kostbare fejl i hver kamp. Men i denne sæson har han i den grad spillet sig ind, som værende en af de mest stabile og vigtige spillere i Uniteds forsvar.

Med Vidic ude i lang tid, og en Ferdinand der til tider skrænter lidt, har Evans med sin erfaring fra de efterhånden mange kampe for United og Nordirland, været vigtig for United. Og leveret en række fine præstationer i midterforsvaret.

Evans roser dog primært de to ældre herrer i United, for at man stadig er med i titelkampen. Og specielt Scholes comeback, har givet hele klubben et løft.

“De har en enorm appetit for fodbold. Scholes er den første på træningsbanen, han kontrollerer kampene fra midtbanen og hans comeback har været fantastisk for os. Jeg tror han savnede den daglige træning. Jeg forestiller mig, at han går hjem og spiller bold derhjemme, at han har en kæmpe have hvor han hamrer bolden rundt i lange pasninger”, siger Evans.

Evans har også store roser til alders-præsidenten i United. Ryan Giggs, der med sine 900 kampe, er i en liga for sig selv.

“Giggs er bare fænomenal. Jeg er lige nået over 100 kampe for United, men når aldrig i nærheden af 900 kampe. Han er frygtindgydende på træningsbanen og i kampene”, siger Evans til Belfast Telegraph.

De to spilleres rutine og erfaring, er med til at give hele truppen et løft og inspirerer de unge, mener Evans.

“De er begge enormt erfarne. Deres fodbold-hjerner er langt foran alle andre, og deres sublime teknik tillader dem at fortsætte med at spille videre. De er inspirerende for os andre”.

Forrige artikel

United kigger på serber

Næste artikel

Welbeck sulten efter titlen

ANNONCE