United klar til finalen

Brændt straffespark, scoring i overtiden og masser af intensitet, der var knald på da United i dag bookede billet til finalen i FA Cuppen.

Egentlig kan dagens semifinale i FA Cuppen ganske godt opsumere Uniteds sæson. Der var gode perioder, men så sandelig også perioder der var knap så gode. Og så var det som så ofte før en kamp med David de Gea og Anthony Martial i hovedrollerne.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

United spillede en god første halvleg, på trods af Everton havde kampens første chance. En heroisk Wayne Rooney fik clearet Romelu Lukakus forsøg efter fem minutter, men derefter sad United på stort set det hele.

Det blev ganske symbolsk en tidligere Everton-spiller og nuværende United “hadefigur” der bragte United på sejrskurs. Marouane Fellaini spillede en god kamp på midtbanen, og sendte et indlæg fra Martial i nettet.

Generelt var der rigtig god bevægelse fra Uniteds offensive trekløver i skikkelse af Martial, Rashford og Lingard, ligesom Rooney spillede en god kamp på den offensive midtbane.

Samtidig havde Daley Blind endnu engang flot fat i bomstærke Lukaku. Netop den store belgiske angriber kom i fokus i anden halvleg, da han fra tæt afstand headede over, og ligeledes brændte et straffespark.

David de Gea var iskold på stregen og snuppede fornemt Lukakus forsøg fra pletten. Everton kom stærkt ud til anden halvleg, og det lå længe i luften, at de blå ville udligne. United gik ned i anden halvleg, og burde have udnyttet mulighederne fra første halvleg, til at udbygge føringen.

Derfor var det også ganske fortjent da Everton fik udlignet mod slutningen af opgøret, da Chris Smalling lidt uheldigt fik drejet et indlæg ind bag en chanceløs de Gea.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, og begge hold havde et par gode chancer. Tiden gik og de fleste var begyndt at indstille sig på en omgang forlænget spilletid. Men Martial ville ikke bruge 30 minutter mere på at sikre sig den finale.

To minutter inde i overtiden, kom franskmanden igennem og lagde den i velkendt stil ind ved fjerneste stolpe. Kæmpe jubel blandt den røde halvdel af Wembley, og omvendt stor skuffelse i ansigterne på de blå spillere og fans.

United er altså nu klar til at kæmpe om FA Cuppen den 21.maj. Modstanderen findes i morgen, når Crystal Palace og Watford krydser klinger. Indtil da kan van Gaal og co glæde sig over muligheden for at spille om en pokal, i en ellers svingende sæson.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Se målet: Fellaini bringer Manchester United foran på Wembley

Næste artikel

Martinez: Vi fortjente ikke at tabe

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share