– United mangler Queiroz

Nemanja Vidic er ikke i tvivl om hvad der skal til for at stabilisere forsvaret, United ville have gavn af at hente Carlos Queiroz tilbage til Old Trafford.

I 2007/08-sæsonen vandt United the Double, da det lykkedes at vinde både Premier League og Champions League. Dengang var det med et stærkt forsvar, noget der ikke helt er kendetegnende for United i denne sæson.

Flere peger på, at det skyldes afgangen af rutinerede kræfter som Vidic, Ferdinand og Evra, mens andre peger på de mange skader som en af årsagerne. Men i følge Nemanja Vidic, hænger det sammen med at Carlos Queiroz ikke længere er i klubben.

Den tidligere serbiske anfører for United giver nemlig Queiroz en stor del af æren for klubbens succes, hvor han specielt havde fokus på den defensive organisation.

– Vi arbejde meget med den defensive del i træningen med Carlos. Patrice var den eneste der gik med frem, og var nærmest som en wing.

– Så havde du mig og Rio i midten og Wes til højre. Han var også en naturlig forsvarsspiller, som også kunne gå med frem, men det var primært Patrice der gjorde dette, og så var Wes tilbage i en position til at stoppe kontraangreb. Derudover havde vi Edwin bag os, som kommunikerede og var lige så stærk i fødderne som markspillerne, siger Vidic.

Carlos Queiroz forlod jobbet som assistent for Sir Alex Ferguson til fordel for jobbet som portugisisk landstræner, og har siden 2011 været landstræner for Iran, som han også førte til VM i Brasilien i sommers.

Forrige artikel

Keane: Ville aldrig begå samme fejl som Rio

Næste artikel

De Gea overvejede skifte

ANNONCE