United planlægger tour til Asien

De sidste to års sæsonforberedelser har Manchester United brugt succesrigt i det amerikanske, og allerede nu er de kommerciele folk på Old Trafford igang…

De sidste to års sæsonforberedelser har Manchester United brugt succesrigt i det amerikanske, og allerede nu er de kommerciele folk på Old Trafford igang med at planlægge næste sommers tour. Og ligesom i 2001 går turen i 2005 til Asien – nærmere betegnet Kina og Japan.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Udover de mange fans lokaliseret i det område, menes købet af Dong Fang Zhou også at være en væsentlig grund bag udvælgelsen af pre-season destinationen. United er dermed klar til charmeoffensiv i Asien.

“Vi har nogle betydningsfulde områder, og Asien er et af dem. Der er millioner af gale, lidenskabelige Manchester United-fans i netop den del af verden, og jeg synes ikke at vi i øjeblikket giver dem nok.” udtaler Andy Anson, kommerciel direktør.

“Vi prøver på at skabe en stemning af spænding i vores målområder, så når vi tager på tur vil vi sørge for at masser af den medie-dækning vi skaber, vil blive henvendt til det relevante, lokale marked.”

Selvom Dong Fang Zhou i øjeblikket er udlånt til belgiske Royal Antwerp, ville det være højst overraskende hvis ikke den lille kineser vil blive udtaget til truppen til sommer. Det skal dog lige nævnes at intet endnu er blevet bekræftet fra klubbens side.

Der menes at være omkring 40 millioner Manchester United-fans baseret alene i Asien.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United vil have Jussi Jaaskelainen

Næste artikel

United jagter flere fans

ANNONCE