United sikkert videre

Manchester United spillede sig onsdag aften sikkert videre i Carabao Cup med en sejr over Burton fra Championship.

Burton, der frister en tilværelse i bunden af Championship, var ikke levnet de store chancer, da de i dag gæstede Manchester United på Old Trafford. Og Marcus Rashford havde ikke tænkt sig at gøre udeholdets opgave let.

Der var ikke gået fem minutter, førend Jesse Lingard med et frækt vip fandt Marcus Rashford fri i feltet. Den unge englænder sparkede dybt i bolden, så den gik i mål til 1-0.

Et kvarters tid senere modtog Rashford bolden uden for feltet midt for mål. Landsholdsspilleren havde en berøring, inden han med et kort aftræk sparkede bolden uimodståeligt i mål.

Det efterfølgende kvarter var næsten et skydetelt mod Burtons mål, og det var uheld og uskarphed, der gjorde, at 3-0 målet ikke kom i denne periode.

Jesse Lingard var manden, der skulle score det næsten uundgåelige tredje mål for United. Efter nydeligt forabejde af Anthony Martial endte bolden ved Lingard, der sparkede mod mål. På vejen ramte den en Burton-spiller, og Ripley havde derfor ingen chance i Burton-målet.

I anden halvleg gik United væk fra 4-2-3-1 opstillingen og over til 3-5-2. Det betød, at Juan Mata forlod banen for at give plads til Luke Shaw, der således fik sine første kampminutter i fire måneder.

Anthony Martial, der lavede en flot assist til Lingards mål, ville også selv på måltavlen. I første forsøg lavede franskmanden en fornem sparkefinte, men hans aflutning havde Burton-målmanden læst. Få minutter senere var kom han alene igennem efter en fejl fra Burton. Her svigtede Martial ikke, og så blev det 4-0.

Derefter blev tempoet skruet gevaldigt ned fra Uniteds side, og koncentrationen blev mindre. Det betød, at Burton til sidst fik scoret til slutresultatet 4-1.