Rygte: Nanis fremtid usikker

Engelske tabloidaviser bringer i dag historien om, at Nani kan blive solgt til sommer efter at blive henvist til tilskuerpladserne mod Real Madrid.

Rygtebørsen er overbevist om, at udelukkelsen af Nani fra spillertruppen til kampen mod Real Madrid er en indikation for, at han nu anses som reserve i Manchester United, og derfor vil blive skippet videre til sommer for at gøre plads til Wilfried Zaha.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Nani var eftersigende desperat for at stå over for sin gode ven, Cristiano Ronaldo, på Santiago Bernabeu, men portugiseren var end ikke at finde på bænken. The Daily Express mener at vide, at det til dels skyldes de nedbrudte kontraktforhandlinger fra sidste år.

Sir Alex Ferguson forsøgte dog efter kampen at dæmpe gemytterne.

– Der var mange skuffede spillere – Nani og Ashley Young deriblandt. Det var meget svært for mig at forklare dem, at jeg måtte se bort fra dem i dette opgør, siger Sir Alex Ferguson.

Nani har ét år tilbage af sin nuværende kontrakt, og forlydender går på, at han afviste Zenit Skt. Petersborg, fordi han foretrækker at skifte til enten portugisisk eller spansk fodbold.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United skal køre grønt

Næste artikel

United slap helskindede fra Madrid

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share