United skal møde Reading i FA-cuppen

Manchester United skal op imod Reading FC i FA-cuppens tredje runde. Kampen skal spilles på Old Trafford.

Manchester United træder, sammen med de øvrige tophold, først ind i tredje runde af FA-cup turneringen og i år skal de således indlede deres deltagelse i turneringen med et opgør på hjemmebane mod Reading FC.  

Den præcise dato for kampen har fortsat til gode at blive fastlagt, men den vil enten komme til at ligge den 4., 5., 6. eller 7. januar. United møder Newcastle i Premier League den 2. januar og kampen mod Reading vil dermed blive lagt i forlængelse af det opgør. 

Reading som for øjeblikket frister en tilværelse som Championships nummer 21 har, på nær en enkelt sæson i Premier League i 2012/2013-sæsonen, været fast inventar i Englands næstbedste række siden 2008. 

Sidst United mødte Reading var i 2017 i FA-cuppens fjerde runde. Dengang vandt United med 4-0 på mål af Wayne Rooney, Anthony Martial og Marcus Rashford, som scorede to gange. 

Sidste sæson gik Manchester United hele vejen til finalen i turneringen, hvor man som bekendt endte med at tabe til Chelsea. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Emery: Özil tvivlsom til United-kamp

Næste artikel

4. dec: Bundsolid altmuligmand

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share