United skriver kontrakt med Adu

Det 14-årige fodboldfænomen har været kendt i længere tid i fodboldverdenen som et af de største fodboldtalenter, der nogensinde har været.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Derfor har interessen fra klubberne verden over været enorm, og det så længe ud til, at det blev en kamp mellem Chelsea og Manchester United.
Specielt Manchester United lå til, at slippe af med den unge spiller, efter han i sommers deltog i klubbens træning under USA-touren.
Men det blev Washington DC United, som fik æren.

Ifølge de amerikanske medier, så har han underskrevet en 6-årig kontrakt med hovedstadsklubben, som trænes af englænderen Ray Hudson.

Adu, der i forvejen har en millionkontrakt med Nike, ventes at blive præsenteret som DC United-spiller imorgen på en pressekonference i New York.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs anklages men må gerne spille

Næste artikel

Ronaldo blev Portugals helt

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share