United slog Peterborough

I første halvleg bestod De Røde Djævle af følgende spillere: Edwin van der Sar, Bardsley, Ferdinand, Pique, Richardson, Fletcher, Jones, Park, Kleberson,…

I første halvleg bestod De Røde Djævle af følgende spillere:

Edwin van der Sar, Bardsley, Ferdinand, Pique, Richardson, Fletcher, Jones, Park, Kleberson, Rooney og Saha.

Halvlegen endte 0-0, hvor spillere som Unge Jones, Richardson og Saha imponerede.
Richardson var ligesom mod Clyde placeret på venstre back, og dette fik ham dog ikke til at blive nede i forsvaret, han imponerede flere gange med sine kraftfulde ryk op ad venstre kanten, og han satte flere gange Peterboroughs forsvar med sin hurtighed.

David Jones, som er blevet spået til at være en af de næste, som tager springet op til førsteholdet, viste stort overblik og kølighed på trods af hans unge alder.

Louis Saha viste for anden kamp i træk stor fightervilje og mod. Han var med i det meste og kom i de fleste tilfælde flot af med bolden. Halvlegen bød ikke på mange chancer, én af dem stod Saha dog for, da han fightede sig til en bold og stod alene med målmanden fra en skarp vinkel, manden mellem stængerne vandt dog duelen.

Selvom første halvleg endte 0-0, så var den ikke helt målløs, United fik nemlig bolden i mål efter et flot indlæg fra Jones, det flotte mål blev scoret af en Peterborough-mand. Målet blev dog tvivlsomt undererkendt for offside på Saha.

Uniteds nye tilgange; Park Ji-Sung og Edwin van der Sar gjorde ikke meget væsen af sig.
Van der Sar var dog undskyldt, da det meste af spillet foregik på Peterboroughs halvdel. Park derimod havde ingen undskyldninger for at virke helt usynlig og fysisk ikke stærk nok.
Hans flotte pasningsspil, som man så i den første træningskamp, kom overhoevdet ikke frem, og hver gang han prøvede at udfordre, blev bolden stille pillet fra ham.

Endnu en ting, som gentog sig fra den første træningskamp mod Clyde, var tilhængernes evige BUH-råd ned mod Rio Ferdinand – dette skyldes baladen som har været omkring hans nye kontrakt.

2. halvleg skulle vise sig at blive helt anderledes underholdningsmæssigt. Her stillede United op i følgende opstilling:

Howard, P. Neville, Mcshane, O”Shea, Eckersley, Ronaldo, Smith, Scholes, Giggs, Rossi og van Nistelrooy.

Fohåbninger inden halvlegen var, at Nistelrooy ville fortsætte sin scorings-streak efter de to mål mod Clyde, og at Rossi ville blomstre endnu mere op via sammenspillet med United-stjernene.

Forhåbningerne blev løst til fulde. Efter bare otte minutter kunne Ruud van Nistelrooy bringe United foran, dette skete efter fantastisk oplæg af Rossi, som opfangede en løs bold og med nogle finurlige træk snød to mand, hvorefter han med et køligt overblik spillede van Nistelrooy fri inde i feltet, hvor den farlige hollænder modtag bolden med ryggen til målet, dette var dog ingen forhindring, da han bare vendte rundt omkring sin markering og skød bolden flat i modsatte side.
Dette var startskuddet til United-opvisning i stor stil.

Få minutter efter målet kunne Cristiano Ronaldo bringe United foran 0-2 efter en smart frispilning af Ruud.

Ronaldo gengældte det lidt senere, da han med et flot indlæg skabte Uniteds 3. mål, som Nistelrooy bankede ind bag den stakkels Peterborough-målmand.

Blot få minutter senere lød der en kæmpe jubel, dette skete efter super-talentet, Guiseppe Rossi alene med målmanden hamrede bolden ind til scoren 0-4 – samtlige United-spillere skyndte sig hen til den lille italiener for at lykønske ham med målet.

Mål-showet var dog ikke slut endnu, Ruud van Nistelrooy kunne nemlig fejre et hattrick, efter han, på et flot indlæg fra Giggs, kom foran sin holdkammerat den unge McShane og flugtede bolden ind til 0-5

Halvlegen og kampen endte 0-6, efter Ronaldo på tæt afstand havde kanoneret bolden op i nettaget.

Der var ingen, der gjorde sig negativt bemærket i denne halvleg, og på trods af Smiths position på den defensive midtbane, så gjorde han det fantastisk, selvom det er på en billig baggrund, da modstanden ikke var stor.

Halvlegens helt store stjerne-par var uden tvivl kæmpen og dværgen i form af Ruud van Nistelrooy og Rossi. Hvis Nistelrooy forsætter dette spil, så lover det godt for næste sæson.

Den unge Eckersley gjorde et flot stykke arbejde på venstre back, hvor han erobrede bolden op til flere gange og havde nogle flotte fremstød.

Uniteds næste træningskamp bliver, når de på deres Asien-tour møder et hold bestående af de bedste spillere fra Hong Kong, denne kamp spilles lørdag morgen.