United taber efter tvivlsom dommerpræstation

Manchester United taber 0-1 hjemme mod Atletico Madrid i Champions League ottendedelsfinale. Kampens eneste mål blev scoret på baggrund af en yderst tvivlsom dommerkendelse.

Det er med kniven for struben, når Manchester United tager i mod Atletico Madrid i den anden af to ottendedelsfinale kampe. Det er uden meget tvivl Uniteds sidste chance for at vinde en titel denne sæson, efter mange skuffende resultater i ligaen. Og med en utrolig svær kamp om top 4 i Premier League, kan det også være holdets eneste mulighed for at kvalificere sig til Champions League næste sæson. På den anden side af grønsværen står Atletico Madrid, som ligeledes har haft mange skuffende resultater denne sæson. Og da den første kamp endte 1-1, er alt åbent når de to hold mødes på Old Trafford.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Startopstillingen byder Bruno Fernandes velkommen tilbage, mens Pogba er ude. Og så er Elanga kommet ind på bekostning af Rashford.

United starter kampen bedst, set på både chancer og boldbesiddelse. Dette er meget modsat sidst de to mødtes, hvor Atletico sad på spillet fra starten. Det bliver også næsten til et mål, da Elanga har frit skud på mål. Bolden redes lidt alternativ, da bolden rammer Oblaks hoved og går ud til hjørne. Atletico ser ud til at få det første mål, da Felix scorer, men målet bliver hurtigt dømt offside. Det bliver dog til et første mål fra Atletico, da Lodi scorer lidt tid efter. Store protester fra United spillerne, da Elanga kort forinden bliver taklet, men ikke får frispark.

Første halvleg slutter 0-1 til Atletico Madrid. United har nu brug for at score i anden halvleg, hvis de skal holde håbet i live.

Anden halvleg udspillede sig på præcis den måde, som Atletico ønskede det. Det spanske hold er notorisk kendt for deres defensive strategier, hvor de stiller sig ned med alle mand og forsvarer, efter at have scoret det første mål. Og dette var præcist det der skete i anden halvleg. United forsøgte med alt de havde, men formåede ikke at score det udlignende mål.

Kampen slutter 1-0 til Atletico, som går videre til kvartfinalen i dette års Champions League.

Resultat:

Manchester United 0 – 1 Atletico Madrid

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Atletico

Næste artikel

Karakterbogen: Lavt gennemsnit i CL-nederlag

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
1
Share