United undersøger racistiske beskeder til Young

Ashley Young skulle eftersigende have modtaget en lang række racistiske beskeder under og efter Champions League-nederlaget til FC Barcelona tirsdag aften. Manchester United tager stærkt afstand fra episoden, og klubben ønsker på samme tid at gøre noget ved sagen.

Ashley Young har været stærkt kritiseret blandt mange United-fans på det seneste. Tirsdag aften gik denne kritik dog for vidt, da englænderen modtog en lang række beskeder med racistisk klang på det sociale medie, Twitter.

Ifølge ESPN er beskederne blevet sendt videre til Greater Manchester Police, og United vil gøre alt, hvad de kan, for at finde ud af, hvilke personer der står bag beskederne. 

– Der er ikke plads til nogen form for racisme i vores spil eller i samfundet generelt, og vi er derfor forpligtede til at arbejde for at gøre fodbold fri for alle former for diskrimination, udtaler klubben i en officiel pressemeddelelse. 

Young er den seneste i vælten til at blive udsat for racisme på sociale medier. Senest har både Raheem Sterling fra Manchester City og Troy Deeney fra Watford oplevet det samme.

Episoden kommer kun tre dage efter, at United lancerede deres “All Red, All Equal” kampagne, der skal være med til at fremme ligestilling, forskellighed og inklusion. 

Forrige artikel

Påskepodcast: Hvordan genopstår United efter 0-3 på Camp Nou?

Næste artikel

U23: United endelig tilbage på sejrssporet

ANNONCE