Van de Beek dedikerer trøjenummer til Nouri

Donny van de Beek har valgt nummer 34 i Manchester United til ære for hans tidligere holdkammerat Abdelhak Nouri, som under en træningskamp for et par år siden faldt om grundet hjerteproblemer.

Da Donny van de Beek tidligere i dag blev præsenteret i Manchester United, havde han muligheden for at vælge mellem ikoniske numre som nummer 7, 11 og 16, men det var ingen af dem, hollænderen valgte.

Van de Beek valgte nemlig trøjenummer 34, som i United-regi ikke har nogen stor status, men for Uniteds nye hollænder har det en større betydning. Han dedikerer nemlig nummervalget til sin tidligere holdkammerat i Ajax, Abdelhak Nouri. Han fortæller selv:

– Det er helt specielt for mig, at jeg kan dedikere nummeret til min gode ven Abdelhak Nouri… måske kender du historien, fortæller Van de Beek til manutd.com.

Det, der skete, var, at Nouri på tragisk vis faldt om under en træningskamp for Ajax i juli 2017 på grund af et hjerteanfald, og har siden da lidt af større mén, som gjorde, at han aldrig kom til at spille fodbold igen.

– Han er en af mine gode venner, jeg er meget tæt med hans familie og specielt hans bror, og dem taler jeg meget med. Derfor valgte jeg dette nummer, og jeg ønsker at skabe mange gode minder med det, siger Donny van de Beek.

– Det var Manchester United, der tilbød mig nummeret i første ombæring. Det fortalte Mo Nouri (Abdelhaks bror, red.) mig om. Jeg vil gøre ham og hans familie stolte, og det håber jeg, at de allerede er, tilføjer Van de Beek til De Telegraaf.

Før det var det Dean Henderson, der havde nummer 34, men den engelske målmand har valgt at lade Donny van de Beek overtage nummeret. Målmanden har endnu ikke fået tildelt et nyt nummer.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Officielt: Van de Beek skifter til United

Næste artikel

Van der Sar i åbent brev til United: Pas på Donny

Relaterede artikler
Total
0
Share