Van der Sar i åbent brev til United: Pas på Donny

I et åbent brev til Manchester United beskriver Ajax’ sportsdirektør og Manchester Uniteds tidligere målmand, Edwin van der Sar, situationen omkring Donny van de Beeks transfer mellem de to klubber, og hvorfor situationen er så speciel.

I går blev det officielt, at Manchester United købte Ajax’ 23-årige midtbanespiller Donny van de Beek, og netop processen mellem de to klubber havde Ajax’ sportsdirektør, Edwin van der Sar, en stor rolle i. Uniteds tidligere topmålmand er naturligvis meget investeret i begge klubber, hvorfor han har skrevet et åbent brev omkring transferen:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Kære Manchester United fans,

Jeg håber, at I har det godt. Det ser ud til, at vores veje har krydset igen. En af vor egne skifter til jer. Og som så mange af vores spillere, har han været her, siden han var en lille dreng. 

Kort efter sin debut, blev han en af vores bedste. Specielt de seneste par år har været fantastiske. Fra Europa League-finalen (no hard feelings) til vores Champions League-forløb til vores hollandske mesterskab. Holdet, han var en del af, viste verden, hvem vi er, og hvad Ajax står for.

Ligesom jer, sætter vi en stor ære i at være blandt de bedste til at udvikle unge talenter og give dem chancen på det højeste niveau allerede fra en ung alder. Man kan sige, at jeres nye stjerne er prototypen på dét.

Det er også en af årsagerne til, at vi ikke kan lide at se ham forlade os, men vi forstår, at det er tid for ham til at komme videre. Til at drømme videre. Og der findes intet bedre sted at gøre det, end jeres teater. Tro mig, jeg ved alt om det.

Vær sød at tage jer godt af vores Donny, og hjælp ham med at drømme videre. Nyd fremtiden.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Van de Beek dedikerer trøjenummer til Nouri

Næste artikel

OT.dk kårer Martial som årets spiller

ANNONCE