– Van de Beek vil væk til januar, hvis situationen ikke forbedres

Fabrizio Romano sætter på sin YouTube-kanal fokus på Donny van de Beeks situation i Manchester United.

Et styks Ajax-midtbanestjerne med flotte præstationer i Champions League og imponerende tal fra den hollandske Eresdivise.

Mmmmmh må Ole Gunnar Solskjær have tænkt, da klubben forrige sommer hentede den 24-årige hollænder til den røde del af Manchester.

Opholdet i det engelske er dog aldrig blevet en succes for van de Beek, som hidtil har fået 21 Premier League-kampe – heraf blot to denne sæson. Hollænderens eneste ligamål kom i debuten den 19. september 2020.

Nu fortæller transferjournalisten, Fabrizio Romano, på sin YouTube-kanal, at Donny van de Beeks tid i United snart kan være talte:

– Van de Beeks situation er klar. Han elsker klubben, og han er stadig super professionel til træning, siger Romano og uddyber:

– Han gør sit bedste for Manchester United, men hvis situationen forbliver den samme, vil han forlade klubben til januar.

Romano lægger i videoen vægt på, at han ikke forstår, hvorfor Ole Gunnar Solskjær ikke bruger van de Beek mere. Ifølge den italienske journalist er den tidligere Ajax-spiller en “fantastisk spiller, som blandt andet FC Barcelona i sin tid også jagtede.”

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Lindegaard åbner op om tiden i United: - Sir Alex havde mig som førstevalg

Næste artikel

Nani før Bruno Fernandes-transfer: - Vælg United. Det er det bedste!

ANNONCE