Van der Sar: De Gea er et eksempel for målmænd

Den tidligere hollandske landsholdsmålmand Edwin van der Sar har store roser til David de Gea, der efter en svær start i klubben er kommet stærkt tilbage.

Hollænderen, der er en af de bedste målmænd i Uniteds historie, blev erstattet af De Gea i 2011. Han har siden fulgt sin efterfølger tæt, og han er imponeret over, hvad han har set i denne sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han har haft et fantastisk år, han har lavet nogle flotte redninger og har været stabil hele vejen igennem. I det første år havde han problemer, men han har siden opnået meget, udtaler van der Sar til manutd.com

– Det er ikke let for en ung spiller at komme til et nyt land med et andet sprog samt andre måder at gøre tingene på. Han har dog virkelig vist, hvad han er lavet af, og han blevet utrolig vigtig for holdet. Fansene sætter stor pris på ham.

United møder i weekenden Chelsea, der har en anden talentfuld målmand i form af Thiabaut Courtois. Van der Sar ser flere ligheder mellem de to.

– De har den samme statur, og Courtois var også i Atletico Madrid efter, han havde spillede i belgisk fodbold. De er begge to startet i en meget ung alder. Jeg var 23, før jeg begyndte at kunne snuse til førsteholdet i Ajax. Jeg udviklede mig lidt senere og spillede så til jeg var 40. Jeg håber, de to kan blive ved lige så længe.

Edwin van der Sar spillede de sidste seks sæsoner af sin karriere i Manchester United, som han skiftede til fra Fulham i 2005. Her vandt han blandet andet Premier League fire gange samt Champions League i 2008.

Forrige artikel

United skal træne om aftenen

Næste artikel

Scholes: Di Marias røde kort var vendepunktet

ANNONCE