Van der Vaart pririoterer Barca højest

Man har længe vidst, at klubber som Manchester United, Chelsea og AC Milan gerne vil have fingre i det hollandske stortalent, Rafael van der Vaart, fra…

Man har længe vidst, at klubber som Manchester United, Chelsea og AC Milan gerne vil have fingre i det hollandske stortalent, Rafael van der Vaart, fra Ajax.

Men man har også længe vidst, at FC Barcelona er hans drømmeklub, og det understreger han nu igen efter United på ny skulle have vist interesse for ham.

“Jeg har aldrig hemmeligholdt mine følelser for Barca.
Det er klubben, som jeg har støttet gennem hele mit liv af familiære grunde. Det er min mors families klub.
Jeg ved ikke hvad fremtiden bringer, men jeg har spillet på Camp Nou for Ajax og det var en drøm der blev opfyldt for mig,” lyder advarslen fra hollænderen til Sunday Mirror.

Dermed ser chancerne for United i at hente hollænderen mindre ud, og det bringer blot endnu en gang blikket hen på, at de for 3. gang på blot et år må se “deres” spiller skifte til en anden klub.

Sidste sommer var United tæt på, at købe Ronaldinho, men han skiftede istedet til netop FC Barcelona, og senest måtte de se sig slået af Chelseas penge, da de forsøgte at hente Arjen Robben fra PSV Eindhoven.

Forrige artikel

United møder Millwall i finalen

Næste artikel

Pressen forudser United-aktivitet på transfer-markedet

ANNONCE