Van Dijk: Det er en kamp med sit eget liv

Hvis Liverpool skal slå formstærke Manchester United søndag, skal holdet og fansene vise sig fra deres bedste side, mener Virgil van Dijk.

Manchester United er muligvis Premier Leagues mest formstærke mandskab siden VM i Qatar. Men det lader Liverpools Virgil van Dijk sig ikke ryste af, fortæller han ifølge avisen The Independent lørdag.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hollænderen mener, at Liverpool-spillerne ved, hvad de er i stand til at udrette, og at man ikke bør læne sig for meget op ad formstyrke forud for rivalopgør som søndagens kamp.

– Det er en kamp for sig selv, siger van Dijk, der erkender, at United er i bedre form end Liverpool.

Han mener derfor, at Liverpool – både spillere og fans – skal vise sig fra deres bedste side, hvis holdet ønsker at slå United søndag.

Hvis Liverpool skal slå et formstærkt Manchester United søndag, skal hjemmeholdet møde op på Anfield med selvsikkerhed og en vilje til at angribe de røde djævle aggressivt, mener Liverpool-forsvareren.

– Vi alle skal føle et ansvar for at få et godt resultat. Det er ikke let, heller ikke for fansene. Nogle gange kan man blive en anelse nervøs, men vi har brug for, at alle er bag os uanset hvad, siger van Dijk.

The North West Derby skydes i gang søndag klokken 17.30.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: United jagter første store udesejr i sæsonen

Næste artikel

United-opkøb går ind i ny fase

ANNONCE