United-opkøb går ind i ny fase

En række møder er nu sat i bogen med de interesserede købere.

Flere engelske medier beretter lørdag aften at Raine Group i de kommende uger påbegynder dybere snakke med de interesserede parter, der har budt på Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Raine Group er hyret af Glazer-familien og Manchester United til at afsøge mulighederne for et muligt salg af klubben.

I sidste måned annoncerede Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani at de begge har lagt et bud på klubben, mens flere hedgefunds eftersignende har udtrykt interesse i at hjælpe med finansieringen af klubben.

Ifølge Daily Mail, så er en tredje mulig køber – som ikke har annonceret sin interesse offentligt – også blevet inviteret.

Møder er nu sat op Manchester, London og online mellem parterne inden en eventuel Due Dilligence proces sættes op, hvor de interesserede parter får lov til at dykke dybere ned i Manchester Uniteds økonomi.

Det er dog på ingen måde sikkert at Manchester United vil blive solgt. Glazer-familien mens at være splittet på området, hvilket kan åbne op for at dele af familien forbliver ejere.

Fik du læst mit blogopslag om netop det?

5 kommentarer
 1. Det var på tide, lad os nu bare få det salg overstået, så vi kan finde ud af hvad der skal sker fremadrettet, man er lige ved at dø spænding..😆

  Håber det bliver den rigtige køber, så vi kan forsætte frem marchen mod toppen af PL og CHL, da jeg synes vi er et rigtig godt sted, og det virkelig begynder at bære frugt, det arbejde ETH og Co laver med holdet, den udvikling må for guds skyld ikke stoppe..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 2. Jeg håber lidt på at det vitterligt er Elon Musk der er den anonyme budgiver….kunne være spændende med verdens rigeste mand som ejer.

  Men se hvad den rigtige manager kan gøre med et hold der ikke har præsteret i flere år, nuvel der blev købt dyrt ind da ETH kom til men når man ser hvordan de spillere han har peget på, så er Casemiro og Licha blevet nøgle spillere med det samme, Antony har potentialet og det samme med Malacia som jo har presset Shaw et niveau op, Eriksen var jo en fri transfer og dermed gratis men har også været en kæmpe gevinst på holdet

  Derud over har ETH formået at genstarte Rashford især og Wan Bisakka og Dalot er i tæt kamp om højre back positionen, David Saves er også tilbage på hans topniveau igen.

  Fred har efter Eriksens skade fundet noget brugbart frem, Sancho er tilbage efter en personlig nedtur men mangler dog stadig at komme op på det høje niveau vi ved han har.

  Alt i alt har indkøbene gjort en massiv forskel og stort set resten af spillerne har løftet sit niveau.

  Lejen af Sabitzer var også godt set nu da Eriksen var indisponibel i længere tid, Weghorst gav mening set ud fra hans formodede lydstyrke og fysiske præsent i feltet, men har skuffet på lige præcis de to parametre men har gjort det godt i presspillet og som kombination spiller i opspillet.

  Når vi får købt den angriber på nier positionen vi i den grad mangler syntes faktisk vi har et hold der kan vinde mesterskabet og blive en magtfaktor i Champions League igen, ring til Osimhen tak.

  GGMU

 3. Ja det kunne vildt hvis det er Elon Musk, men jeg er bange for det Hedge fond samlingen af svindlere, som Goldman sacs og JP Morgan, som er tredje byder..🤢

 4. Martin

  Hmm ja det kl er heller ikke vejen frem, men er det ikke som indskud de har budt ind med, ikke som nye ejere…?

  GGMU

 5. Jo det er det men er det ikke os lidt det de ligger op til, til sidst i artiklen.?🤔 og det kan jo så betyde at dele af Glazers familien bliver, det vil satme være en skandale..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Van Dijk: Det er en kamp med sit eget liv

Næste artikel

Varane tvivlsom til Liverpool-brag

ANNONCE