Van Gaal med roser til trio

Shinji Kagawa, Luke Shaw og Wilfried Zaha fik alle indhop i anden halvleg. Louis van Gaal havde kun roser til overs, selvom det giver ham hovedpine.

Det er velkendt, at van Gaal ikke er helt tilfreds med truppens sammensætning, hvor især overfloden af spillere til 10’er positionen har bekymret ham. Shinji Kagawa er én af dem, der skal konkurrere om den enlige plads.

Således har Louis van Gaal i de seneste kampe afprøvet Shinji Kagawa på forskellige positioner for at se, om han ville kunne passe ind andre steder. 

– Jeg kender ham fra Borussia Dortmund, hvor han spillede 10’er positionen. I de to første kampe ville gerne prøve ham som sekser og otter i vores system, sagde han efter Inter-kampen til MUTV.

– Og så gav jeg ham også chancen som 10’er, fordi det var der, han gerne ville spille. Han klarede det meget bedre end i de foregående kampe.

Shaw og Zaha gjorde gode indhop

Luke Shaw var inden kampen mod Inter meldt ude af truppen, men da Reece James måtte melde fra i sidste øjeblik, fik englænderen chancen. Og ifølge Van Gaal blev opgaven løst fornemt.

– Luke arbejder meget hårdt, og han var heldig, fordi jeg havde planlagt at bruge vores ven, Reece James, men han var en smule skadet. Så jeg spurgte ham på trods af en meget hård træning i morges, men jeg synes han klarede det rigtig godt.

Ligeledes har hollænderen haft lidt af en hovedpine omkring Wilfried Zaha. Kantspilleren har ifølge van Gaal ikke det, der skal til for at spille som wingback, hvorfor han i dag fik chancen oppe foran.

– Jeg var tilfreds med Wilfreds præstation, men vi må vente og se. Han er i meget stor konkurrence med de andre angribere.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal: Stærk defensiv - men den skal forstærkes

Næste artikel

Glazers klar til nyt aktiesalg

ANNONCE