Van Gaal præsenterer sin stab

Der er kommet flere nye ansigter til Uniteds trænerstab denne sommer, og her præsenterer Louis van Gaal hans team.

Det er ikke bare Louis van Gaal, der er ny i Manchester United denne sommer. Han har taget en håndfuld hjælpere med sig, og præsenterer nu disse på manutd.com.

Albert Stuivenberg, assisterende træner.
– Normalt plejer jeg at have arbejdet længe med mine trænere, men jeg har kun kendt Albert i et år. Men han har enormt talent. Han var træner for det hollandske u21-landshold, og gjorde et eminent arbejde for mig som scout under VM i sommers.

– Han har gjort et fantastisk indtryk på mig, men også på spillerne, hvilket er langt vigtigere.

Marcel Bout, assisterende træner & analyse af modstandere.
– Marcel skal holde øje med vores modstandere. Jeg har arbejdet med ham siden 2006, i den lille klub AZ Alkmaar. Du har måske hørt om den, for den lille klub vandt mesterskabet.

Frans Hoek, målmandstræner.
– Jeg har arbejdet med Frans i mere end 20 år, han er min faste målmandstræner, da en målmandstræner efter min vurdering, skal have samme filosofi som mig. Det er dejligt at have ham her i Manchester, til at træner keeperne.

Jos van Dijk, fysiolog.
– Han har også arbejdet med mig siden tiden i AZ, og det er ham som planlægger min træning. Det er vigtigt at få programlagt træningerne for trænerne, de skal hele tiden se frem og sørge for at spillerne ikke får skader under træningen. Indtil videre har det været fremragende, men vi har heller ikke været i gang så længe endnu.

Max Reckers, kampanalytiker.
– Han er min dataguru, og nærmest som en søn for mig. Han analyserer vores kampe, og indsamler al den data vi har brug for. Vi har allerede en masse information og data, da United i forvejen gerne ville have at alt skulle måles.

– Det har været en fantastisk hjælp for os, at man allerede havde en stor afdeling med viden og data. Det gælder ikke kun idrætsvidenskabligt men også medicinsk. Der er brug for en kæmpe organisation for en så stor klub som Manchester United.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Atletico lurer på Kagawa

Næste artikel

Fletcher: Herrera er fantastisk

ANNONCE