Van Gaal: Sejr sætter pres på City

Louis van Gaal er meget glad for de tre point mod Norwich. United er stadig med i kapløbet om CL-deltagelse næste, og det bliver ikke let for City imorgen, siger han.

Solen stod højt på himlen over Carrow Road, og derfor havde manager Louis van Gaal havde fået de moderigtige solbriller på til dagens kamp mod Norwich. På trods af at han ikke kan være 100% tilfreds med, hvad han så gennem linserne, så var Van Gaal alligevel en glad mand efter slutfløjtet.

– Det er så vigtigt, at vi stadig er med (om top fire, red.), og at vi holder os igang ved at sætte vores konkurrenter under pres. Det er meget vigtigt. Jeg er meget glad, lyder det fra van Gaal, der var lettet over resultatet.

– Det var ikke let, eftersom de kæmper for at undgå nedrykning, og vi var nødt til at vinde, fordi vi smed to point mod Leicester. Men nu er vi stadig med i ræset, udtaler van Gaal til MUTV efter kampen.

Hvis United skal gøre sig forhåbninger om deltagelse i europæisk fodbolds fremmeste turnering næste år, så kræver det sejre i de to resterende kampe. Og det bliver ikke let, ifølge van Gaal.

-Det bliver stadigvæk hårdt. Nu skal vi møde West Ham ude, og vi har allerede set i kvartfinalen i FA Cup’en at de ikke er lette at spille imod. Men vi skal gentage den sejr. West Ham er et rigtigt godt hold. Det er ikke for ingenting, at de ligger blandt de seks første i tabellen. 
 

Rashford og Blind havde brug for hvile

Marcus Rashford og Daley Blind var ikke at finde i truppen, der var rejst til Norwich, og det skyldes, at de to spillere havde brug for et hvil ovenpå mange spillede kampe på det sidste.

– Jeg synes, de havde brug for hvile, og du kunne også se, at andre spillere havde brug for et hvil idag. Men jeg kan ikke give alle spillere hvile, og det er et problem. Daley og Marcus havde brug for hvile, fordi de har spillet mange kampe, næsten alle kampe.

-Rashford er ung og har spillet de sidste ti kampe, så det er ikke let for ham, og han havde brug for hvile. Derfor ville jeg give ham denne kamp fri, lyder det fra van Gaal, der samtidig sender en presbold til Manchester City, forud for morgensdagens vigtige opgør mod Arsenal: 

– Imorgen er jeg Arsenal-fan, men det bliver en svær kamp mellem de to hold. Det bliver ikke let for Manchester City at samle sig selv op ovenpå nederlaget til Real Madrid.

Med sejren kommer United op på 63 point, kun et enkelt efter City. Begge hold har nu kun to kampe tilbage, men med dagens sejr til United fortsætter dramaet om fjerdepladsen lidt endnu.

Den 12. maj kommer den nye udebanetrøje – Forudbestil den her

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mata matchvinder i spinkel sejr over Norwich

Næste artikel

Scholes revser LVG - igen

Relaterede artikler
Total
0
Share