Van Gaal: Skuffende pointtab

Spil og chancer var til mere end et point, mente Louis van Gaal efter kampen, hvor han var irriteret over den defensive organisation i det sidste kvarter.

– Det er dybt frustrende, for vi var det bedste hold. Igen. Men vi vandt ikke, selv om vi havde de bedste muligheder. Vi spillede fremragende indtil det sidste kvarter. Til sidst holdt vi ikke godt nok fast i bolden, og så var vi uheldige at indkassere et mål. Vi gav ikke os selv den belønning vi fortjente, sagde van Gaal efter kampen mod Chelsea.

Den hollandske manager var naturligvis ekstremt skuffet, efter Diego Costa i dommerens tillægstid fik udlignet til 1-1. Van Gaal var frustreret over at United ikke fik scoret mere, da han mente mulighederne var der, efter Lingard havde bragt gæsterne i front. Og så var han ikke tilfreds med den defensive organisation i de døende minutter.

– Vi burde have scoret igen, men belønner ikke os selv i dag. Det må man gøre, når man møder Chelsea, så skal man tage sine chancer.

– Chelsea pressede på, spillede med lange bolde og så er du nødt til at holde bedre på bolden, og ikke bare sparke den væk uden omtanke. Udligningen kom efter problemer i organisationen. Du må være kompakt, og ikke bare sparke bolden væk, sagde van Gaal.

Med dagens pointtab har United nu seks point op til Manchester City, der pt er placeret på den 4.plads, der giver kvalifikation til næste sæsons Champions League. Og van Gaal erkender, at det begynder at se svært ud.

– Når din ambition er at være nummer et, eller nummer to eller nummer tre, så må du vinde disse kampe, da afstanden allerede er stor. Nu er afstanden større end inden weekendens kampe, hvilket naturligvis ikke er godt, lød det fra hollænderen, der har en tur til Sunderland i næste uge at arbejde frem mod.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Vi var tæt på en vigtig sejr

Næste artikel

Hiddink: Vi fortjente det ene point

Relaterede artikler
Total
0
Share