– Vi var tæt på en vigtig sejr

Juan Mata var naturligvis skuffet efter kampen mod Chelsea, hvor en sen scoring snød United for at tage alle tre point med hjem.

Så tæt på, og alligevel så langt fra. United var i dag tæt på at snuppe alle tre point i kampen på Stamford Bridge, men Chelsea fik udlignet i overtiden, og United måtte derfor rejse skuffede hjem.

Det føltes derfor nærmest som et nederlag for United-spillerne, det erkendte Juan Mata efter kampen til SkySports.

– Ja, for at være ærlig synes jeg vi spillede noget rigtig god fodbold. Det er sjældent man kommer her til Stamford Bridge og spiller som vi gjorde i den første halve time og i anden halvleg. Vi var så tæt på, men Chelsea pressede hårdt på og fik udlignet til sidst, så vi ikke havde tid til at vende kampen igen, sagde Mata.

Mata blev bakket op af kollegaen Jesse Lingard, der længe lignede en matchvinder efter hans drømmemål midt i anden halvleg.

– Det er skuffende og når man indkasserer en scoring så sent, føles det som et nederlag, selv om vi spillede rigtig godt og fulgte planen, sagde Lingard, der håbede hans scoring ville være den eneste.

– Det var rent instinkt. Det var dejligt at se den gå ind, og det lignede længe at målet ville indbringe os de tre point. Vi spiller meget bedre i øjeblikket, lød det fra Lingard til SkySports.

Efter kampen kunne Lingard desuden overrække Man of the Match-trofæet til Juan Mata, som endnu engang spillede en god kamp i rollen bag Wayne Rooney. Mata blev klappet fra banen af Chelsea-fansene, og takket efterfølgende for denne flotte gestus.

– Jeg er meget taknemlig for det, det er jeg glad for. Jeg havde to et halvt fantastiske år her, og det er altid specielt at komme og spille her, sagde Mata.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Remis på Stamford Bridge

Næste artikel

Van Gaal: Skuffende pointtab

Relaterede artikler
Total
0
Share