Van Gaal: Vi kommer til at spille 3-4-3

På grund af balancen i truppen afslørede van Gaal efter dagens storsejr, at 3-4-3 systemet er det han går efter fremadrettet

Louis van Gaal fik vel den bedst mulige start som træner for Manchester United, da hans hold slog LA Galaxy 7-0. Og dette endda med en opstilling, som de kun har trænet på i et par dage. Det afslørede hollænderen efter kampen.

– Vi introducerede et nyt system, som vi kun to gange har spillet på træningsbanen 11 mod 11. Men drengene er villige til at suge information til sig, det er fantastik, som de præsterede i dag, sagde van Gaal efterfølgende ifølge Daily Mail.

– Sidste uge var 10 af de spillere, der spillede i aftes ikke engang på vores træningskompleks. Men hvis du vil ændre et system, bør du gøre det med det samme. Vi har ikke tid til at forberede på andre ting.

Kan ændres undervejs

– Det andet system de kan spille er 4-3-3, som de har spillet i mange år. Jeg kan ændre det tilbage, hvis systemet (3-4-3, red.) ikke virker. Jeg kan spille 4-3-3 med tre angribere på bænken – men jeg ønsker at spille med to angribere.

Van Gaal lægger således op til en ændret tilgang til, hvordan vi kommer til at se Manchester United spille. En ændring, der primært skyldes balancen i truppen, hvor han ønsker at udnytte dens potentiale optimalt.

– Vi har fire ’10’ere’, så truppen er ikke balanceret i mine øjne. Jeg har besluttet at spille med dette system, på grund af spillernes kvalitet, indrømmer van Gaal, som naturligvis kun havde roser til overs efter dagens sejr.

Flot spil, smukke mål

– Når du er os træne kan du forvente noget, men ikke 7-0. Det var en overraskelse, men det var også smukke mål. Men det var ikke kun målene – for vores angreb var også flotte.

– Jeg går aldrig tilbage, jeg ser altid fremad. Når du prøver at ændre et system og du vinder 7-0, er det bedre end at tabe, da spillerne begynder at tvivle på systemet. Det problem har jeg ikke nu.

Louis van Gaal får næste mulighed for at vise det nye system frem, når “de røde djævle” lørdag aften møder Roma.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal fik den perfekte start

Næste artikel

Young med store roser til Herrera

ANNONCE