Young med store roser til Herrera

Dagens topscorer var ikke sen til at pege pilen mod Ander Herrera, som Young mente var fremragende i sin første kamp

Med to mål og en assist var Ashley Young en af dagens helt store overraskelser. Young mener selv de mange mål skyldes, at spillernes motivation er steget, fordi en ny manager er kommet til med et nyt system.

– Sommetider i forsæsonen kan du fjerne foden lidt fra speederen, men det er et nyt hold og en ny formation, så det passede os perfekt, sagde Young efter kampen til MUTV, som desuden kun havde ros til overs for nyindkøbet Herrera.

– Han må være lykkelig over hans præstation, og jeg er sikker på, at også manageren og staben er tilfredse. Det er ikke nemt at komme ind udefra til et Man United hold – Luke Shaw gjorde det også godt.

Ashley Young, som i de senestee par sæsoner har været ret udskældt, indrømmede da også, at det var en dejlig følelse at kunne få lov til at starte på en frisk.

– Sidste sæson var en skuffelse, og vi kunne mærke det som spillere. Men vi var motiverede efter at komme ind og gøre det godt i den første kamp i forsæsonen, så vi kan blive klar til første kamp i den nye sæson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal: Vi kommer til at spille 3-4-3

Næste artikel

Video: Se de 7 mål her fra nattens storsejr

ANNONCE