Van Persie og Rooney sikrer sejren

Sejr, tre point og god optakt til den kommende Champions League-kamp mod Olympiakos, det var facit efter dagens besøg på Selhurst Park.

United hentede i dag en vigtig og tiltrængt sejr hvis drømmen om 4.pladsen skal holdes i live. Det skete da Crystal Palace blev besejret på Selhurst Park, takket være mål fra de to angribere Rooney og van Persie.

For første gang siden købet af Juan Mata, havde David Moyes valgt at starte med det offensive 4-kløver som mange fans har drømt om. Mata, Rooney, Januzaj og van Persie. Denne kombination viste i glimt potentiale, og det er forhåbentlig ikke sidste gang vi har set de fire sammen fra start.

Der var også comeback til Marouane Fellaini, der fik lov at starte på den defensive midtbane sammen med Michael Carrick. Fellaini har længe været ude med en skade, og man kunne godt se der lige skal et par kampe mere i benene, før den lange belgier atter er i topform. Han leverede dog en godkendt præstation på midten i dag, og kunne nok have scoret en enkelt gang.

Kampen igennem var det United som sad total på spillet. Hjemmeholdet havde valgt en meget defensiv tilgang til kampen, og satsede udelukkende på standardsituationer. Her var Crystal Palace dog også farlige ved flere lejligheder gennem kampen.

United formåede i de første 45 minutter ikke rigtig at tilspille sig de helt åbne målchancer, bortset fra et hovedstød fra Vidic og en noget skidt venstrebens afslutning fra Fellaini. Spillet kørte dog bedre end i flere af de forgående kampe.

Dog var det tydeligt at se, at Smalling ikke har samme offensive kvaliteter som Rafael på højreback, og i lange perioder virkede sidste sæsons helt store profil Robin van Persie som en skygge af sig selv. Der manglede gnist, vilje og spillelyst hos hollænderen. Den kom dog tilbage efter hans scoring i anden halvleg.

Det var nemlig Robin van Persie som åbnede scoringen. Det skete på straffespark, efter en velspillende Patrice Evra var blevet nedlagt i feltet, og van Persie omsatte sikkert straffesparket til mål. Og så var der ellers glæde og forløsning hos van Persie og co på banen.

Omvendt var glæden ikke helt så stor på Uniteds udskiftningsbænk, hvor flere af reserverne ikke virkede lige så begejstrede for scoringen og føringsmålet. Specielt Chicharito lignede ikke en mand vis hold lige var kommet i front, mexicaneren lignede en der var alt andet end glad for tilværelsen.

Kort efter fordoblede United føringen, da Wayne Rooney efter fornemt forarbejde af Evra, elegant sendte bolden op i krogen. Super mål af Rooney, og en god måde at fejre den nye kontrakt på. Der skal dog leveres endnu flere mål og kampe med større kvalitet end i dag, hvis den høje hyre skal kunne forsvares i fremtiden.

Imellem de to United-scoringer diskede David de Gea op med en fantastisk redning, og viste han er i stand til at bevare fokus, selv om der ellers i lange perioder intet var at lave for den spanske keeper.

United kontrollede herefter kampen, og sejren var aldrig i fare. God sejr på udebane mod et for tiden velspillende Crystal Palace-mandskab. United er dermed klar til midtugens tur til Grækenland, hvor Olympiakos venter i Champions League.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Crystal Palace

Næste artikel

Rooney: Lader spillet tale for mig

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share