Rooney: Lader spillet tale for mig

Wayne Rooney kunne i dag fejre sin kontraktforlængelse med et kanonmål, og han er tilfreds med at lade spillet på banen tale for sig.

Meget er blevet sagt og skrevet om Wayne Rooney og hans nye superkontrakt, men i dag gav hovedpersonen svar på tiltale overfor dem, der mener, at 300.000 pund i ugen er i overkanten. Den engelske angriber flugtede en perle af et mål ind til 2-0 mod Crystal Palace, og nu glæder han sig over, at aftalen er på plads.

– Uanset om jeg har har underskrevet en ny kontrakt eller ej, giver jeg altid 100 procent. Aftalen var vigtig. Den har mere eller mindre været på plads i en måned, og kun små detaljer manglede. Heldigvis er det på plads. Jeg har ladet mit fodboldspil tale for mig. Jeg er glad og tilpas, siger han ifølge BBC.

Med sejren over Crystal Palace kom De røde djævle tilbage på sejrssporet, og det var Rooney ikke overraskende godt tilfreds med. Han mener, at holdet spillede fint, men at de godt kunne have produceret nogle flere scoringsmuligheder.

– Vi flyttede bolden godt, måske kunne vi have skabt flere chacner. Vi kontrolledrede kampen og vidste, at så snart vi scorede målet, kunne vi køre den hjem. Det var tre dejlige point, siger han.

På tirsdag har Rooney og United så chancen for at få sejr nummer to i streg, når de engelske mestre gæster Olympiakos i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Persie og Rooney sikrer sejren

Næste artikel

Moyes: Velfortjent sejr mod Palace

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share