Van Persie usikker på United-fremtid

Robin van Persie ved ikke, om hans kontrakt med United, der udløber næste år, bliver forlænget.

Manchester United har endnu ikke kontaktet Robin van Persie med henblik på at diskutere en kontraktforlængelse. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den 31-årige hollænders nuværende aftale udløber om 18 måneder. Og bolden er ene og alene på Uniteds banehalvdel, lyder det fra angriberen. 

– Det er ikke op til mig. I øjeblikket bliver jeg her i 18 måneder, siger van Persie ifølge London Evening Standard og fortsætter. 

– Det er faktisk situationen. Jeg kan ikke se ind i fremtiden. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske derefter. Vi må vente og se. 

Van Persie skiftede højst overraskende fra Arsenal til United tilbage i 2012. Siden da er det blevet til 56 mål i 97 kampe for landsholdsspilleren. 

I denne sæson har de detroniserede mestre dog haft svært ved at finde vej til nettet. Og det er langt fra godt nok, indrømmer van Persie. 

– Vi scorer tydeligvis ikke nok mål, inklusiv mig selv. Alle føler sig skyldige. Jeg gør helt sikkert. I år har jeg spillet omkring 20 kampe og scoret otte mål. 

– Det er jeg ikke glad for. Jeg vil score mere. Jeg vil gøre alt, hver dag til træning og i kampene vil jeg fortsætte med at gøre det, jeg har gjort de sidste ti år, for at score mål. Det gør så mange folk glade. Inklusiv mig selv, siger van Persie. 

United betalte 24 mio. pund for van Persie, der på daværende tidspunkt havde 12 måneder tilbage af sin kontrakt med Arsenal. 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Forvirringen er total: Nu flyttes FA Cup-kamp igen

Næste artikel

Avis: Darren Fletcher får lov til West Ham-skifte

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share