– Verdens bedste højre back

Jose Mourinho er glad for, at Antonio Valencia bliver et år mere i Manchester United. Ecuadorianeren er den bedste på sin position, mener United-træneren.

Antonio Valencia har utvivlsomt haft en fremragende sæson indtil videre under Jose Mourinho. Ecuadorianeren, der tidligere var planket fast på højrekanten, blev under Louis van Gaal omskolet til back-positionen, hvor han har været en fast starter siden.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den formstærke spiller har derfor valgt at forlænge kontrakten med Manchester United, så den løber 2018 med, og det glæder Jose Mourinho, der anser ham for den bedste på sin position.

– Jeg ser det ikke som en belønning, jeg ser det ikke i det perspektiv. Jeg synes bare, han er den bedste højre back, du kan have, siger portugiseren til MUTV.

– Der er ingen bedre højre back i fodbold, og for os handler det om at holde på de bedste. Det er ikke en belønning, synes jeg. Det er et privilegie for os at have så god en spiller og mand i truppen, fortsætter Mourinho, som havde ecuadorianeren på ønskelisten allerede i sin tid i Real Madrid.

– Dengang spillede han ikke på højre back-positionen, men ja, det var der, jeg ønskede, at han skulle spille. Men Manchester United var kloge og stærke og stoppede med det samme enhver mulighed for, at det kunne ske.

– Antonio spiller lige nu det bedste, han nogensinde har gjort, synes jeg. Han har været fænomenal denne sæson.

31-årige Valencia har startet inde i 23 kampe denne sæson, hvilket allerede er mere end han gjorde sæsonen før. I alt er det blevet til 270 kampe og 21 mål i United-trøjen, siden ankomsten i 2009. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho bekræfter Depay-exit

Næste artikel

Mourinho: De Gea og Romero er lige vigtige

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share