Veseli fortid i United

Frederic Veseli og to andre reserver er blevet fritstillet i United.

I sidste uge offentliggjorde United at man havde valgt at fritstille en håndfuld ungdomsspillere og reserver. Reece Brown, Sean McGinty, Luke Hendrie, Michele Fornasier, Luke Giverin og John Cofie skulle alle ud og finde nye klubber. Tidligere i foråret fik også Kenji Gorre lov at forlade Old Trafford.

Nu har United så valgt at fritsille yderligere et par mand fra gruppen af spillere, der primært har kæmpet under Warren Joyces vinger i denne sæson.

Matthew Wilkinson har ikke fået meget spilletid i år, hvor andre og yngre kræfter har overhalet ham på u18-holdet. Derfor må forsvarsspilleren nu ud og lede efter ny arbejdsgiver.

Luke McCullough var sidste sæson anfører og leder i forsvaret på u18-mandskabet, men har haft det rigtig svært i den netop afsluttede sæson, hvor det blev til begrænset spilletid på u21-holdet.

Et mislykket lejeophold hos Cheltenham i League Two blev heller ingen succes, og et par uheldige episoder udenfor banen og dårlig attitude, har altså nu fået United til at fritstille den nordirske forsvarsspiller.

Frederic Veseli hentede United lidt overraskende i naboerne fra City i januar 2012. Men forsvarsspilleren fra Schweiz fik aldrig udviklet sig som ønsket, og skal dermed nu også ud på klubjagt i løbet af de næste måneder.

Forrige artikel

Galatasaray og Monaco kæmper om Nani

Næste artikel

Cesc hælder koldt vand på rygter

ANNONCE