Video-afgørelser er ikke løsningen mener Fergie

Det har ofte været på tale, at benytte samme system i fodbold, som det bliver brugt i fx. NFL og cricket. Der er tale om de såkaldte video-afgørelsen, som…

Det har ofte været på tale, at benytte samme system i fodbold, som det bliver brugt i fx. NFL og cricket.

Der er tale om de såkaldte video-afgørelsen, som giver dommeren lov til at afbryde kampen, hvis han er i tvivl om en kendelse og derefter gå ud og se episoden på tv for derefter at træffe en afgørelse og starte kampen igen.

I både cricket og NFL bliver dette brugt med stor succces, og det har også været forsøgt i Danmark, hvor Kim Milton benyttede sig af det i en forsøgskamp mellem FCK og Brøndby.

Men Sir Alex Ferguson mener, at selvom det vil være mest retfærdig at benytte sig af det, så vil det ikke være nogen publikumssucces i England.

“Problemet er at vores er en vinter-sport og man ville have spillerne gående rundt og blive kolde, når spillet er stoppet.
Tilskuerne ville sidde og være stivfrosne,” udtaler Ferguson til Teamtalk.

Samtidig sætter han endnu en gang lidt nyt brænde på bålet angående det nok så berømte straffespark, som United fik i kampen mod Arsenal.

“Da jeg første gang så det, syntes jeg det var virkelig virkelig blødt, men vi har analyseret det flere gange og vi mener nu at dommeren havde ret.
Når man det fra Campbelss side, så har han sit ben løftet et pænt stykke oppe i luften. Hvad f*nden skal hans ben være løftet sådan?
Hvis jeg var hans manager ville jeg have spurgt: “Hvad tænker du på?”” siger Ferguson.

Samtidig er han sikker på, at der var kontakt mellem de to spillere.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Isaksson vil ikke lade United-chance gå forbi sig

Næste artikel

Fletcher overvejer udlån

ANNONCE