Vidic bliver ikke klar til Cluj eller City

Nemanja Vidic bliver alligevel ikke klar til denne uges kampe mod Cluj og Manchester City, lyder det fra Sir Alex Ferguson.

Der var et spinkelt håb om at Nemanja Vidic kunne komme i betragtning til onsdagens sidste gruppekamp i Champions League mod Cluj.

Men på dagens pressemøde før kampen slukker Sir Alex Ferguson nu håbet for et hurtigt comeback for den serbiske forsvarsstjerne. 

– Jeg tror ikke Nemanja vil spille. Han føler han staig mangler et par dages træning, så han bliver ikke klar. Han er dog ikke langt fra. Han træner godt, men jeg tror et par ekstra dage vil gavne ham, udtalte Ferguson på tirsdagens pressemøde.

Dermed vil han også være udelukket til søndagens topbrag mod Manchester City, lyder det fra Ferguson.

– Hvis han ikke spiller i morgen, så er der ingen chance for at han spille i derbykampen. Jeg vil ikke tage Nemanja i betragtning. At spille i morgen ville have været en bonus, men søndag er for tidligt til så stor en kamp, forklarer Ferguson.

Med til historien skal det selvfølgelig nævnes at Sir Alex Ferguson før har udtalt lignende om en tilbagevendende spiller for derefter at stille ham til start.

 

Forrige artikel

Clattenburg med på søndag

Næste artikel

Her kan du se United mod Cluj

ANNONCE