– Vigtigt at tanke selvtillid

Marcus Rashford tankede selvtillid med to mål mod LA Galaxy.

Han skulle blot bruge tre minutter på banen, før han fra sin position som centerforward havde fået netmaskerne til at blafre første gang, og efter 20 min var han på pletten igen. Marcus Rashford viste sig fra sin mest kyniske side i årets første kamp, og det glæder ham naturligvis.

– Jeg tror, det er vigtigt for selvtilliden at starte godt. Det er dog stadig tidligt i opstarten, så vi kan ikke konkludere noget ud fra denne kamp. Vi har fortsat en masse arbejde at udføre, både individuelt og som hold, siger Rashford til MUTV.

Rashford udnyttede først et perfekt pres fra Jesse Lingard, og efterfølgende blev han igen serviceret perfekt, da Mata satte ham alene igennem med målmanden. 

– Da Jesse fik prikket bolden videre til mig, vidste jeg, at jeg havde tiden til at placere bolden i hjørnet. Jesse vil sikkert tage den som en assist, men jeg er sikker på, den må tælle som en tackling i stedet for, siger Rashford med et stort smil. 

– Det andet mål var meget lig med det første. Jeg havde igen en masse tid og formåede at udnytte det. Det første mål gav mig en god følelse i kroppen, og så fungerer det hele tit meget bedre. 

Manchester United skal i aktion igen allerede på tirsdag, når Real Salt Lake venter på årets Pre-season Tour. 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: United mangler ledere

Næste artikel

United forlænger med Romero

Relaterede artikler
Total
0
Share