Vodafone vil overveje partnerskab med United

Ifølge den engelske avis The Independent, så kan det britiske teleselskab nemlig trække sig ud af den 4-årige sponsoraftale med Manchester United, som har…

Ifølge den engelske avis The Independent, så kan det britiske teleselskab nemlig trække sig ud af den 4-årige sponsoraftale med Manchester United, som har en værdi i omegnen af 400 mio. kroner.

Ifølge avisen, så har alle Manchester Uniteds samarbejdspartnere en klausul i deres aftaler med United, som siger at ændringer i forretningen, herunder ejerskifte, kan åbne op for en annullering af kontrakten.

Dermed kan Manchester United-fans fortsætte deres boykot af Vodafone for at lægge pres på virksomheden til at sige nej til Malcolm Glazer.

Vodafones adm. direktør, Arun Sarin, udtalte i går til The Times, at de i øjeblikket holder øje med situationen i Manchester United for at få beskyttet deres brand og at Vodafone allerede havde haft møder med Glazer-lejren.

I dagene efter den 12. maj – dagen hvor Glazer startede sin besættelse af Manchester United – mistede Vodafone alene over 26.000 kunder.

Forrige artikel

NFL reagerer på SU-henvendelse

Næste artikel

Rio Ferdinand må ikke køre bil i 28 dage

ANNONCE