Vogts: Keane forsøgte at snuppe Fletcher

Glæden er stor i Manchester Uniteds lejr efter, at det igår blev bekræftet at Darren Fletcher i en alder af blot 20 år bliver den yngste skotske…

Glæden er stor i Manchester Uniteds lejr efter, at det igår blev bekræftet at Darren Fletcher i en alder af blot 20 år bliver den yngste skotske landsholdskaptajn i over 100 år, når han i aften leder sit land ud imod Estland.

Sir Alex Ferguson var idag stolt over, at se sin unge landsmand blive landsholdsanfører:

“Jeg er helt klart stolt over, at Darren er blevet Skotlands kaptajn. Han er den rigtige type; fornuftig, nede på jorden og er meget professionel.
Han vil blive et godt eksempel for alle spillerne på det skotske landshold,” lød hyldelsten fra den skotske manager idag til Manutd.com.

Ferguson har også grund til, at være stolt.
Det var ham som gav Fletcher chancen i United, og det var ham, som gav Berti Vogts det gode råd, at udtage ham til landsholdet før han var tabt til fordel for Irland.

“Jeg må sige tak til Alex Ferguson, som sagde til mig: “Hey, Keane prøver hele tiden at få Fletcher til at spille for Irland.” Jeg er stolt over, at have ham på mit landshold,” sagde Berti Vogts fra den skotske landsholdslejr idag.

Skotland kvalificerede sig desværre ikke til EM i Portugal.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Arnesen afviser Queiroz

Næste artikel

Gerrard: Fergie er den bedste

ANNONCE