Warnock garanterer: United bliver mestre

Leeds manager Neil Warnock mener ikke, at Manchester City har en jordisk chance for at indhente Manchester United i toppen af Premier League. De betaler nu prisen for at vække Alex Fergusons vrede sidste sæson.

I dag kl. 15 mødes Manchester City og Leeds United i FA Cuppen, og det verbale slagsmål er godt i gang. Forud for opgøret er Leeds manager Neil Warnock ude med stikpille til City-manager Roberto Mancini og resten af klubben.

– Roberto har en fantastisk trup i City og pengene til at gå ud og købe enhver, han ønsker. Så presset for at vinde trofæer er der, og det må have været et hårdt slag for ham at ryge ud af Champions League så tidligt i sæsonen, siger den tidligere QPR-manager til The Mirror.

– Og det vil være endnu en stor skuffelse for dem ikke at vinde ligaen igen – og der er ingen mulighed for, at de gør det. De har ingen chance for at genvinde titlen, fordi de krydser klinger med maestroen sir Alex.

 

Hævnens time

Noget tyder på, at den 64-årige manager får ret. United er således 12 point foran City i ligaen, og Warnock mener, at den bitre afslutning på sidste sæson har gjort sir Alex ekstra motiveret for at vinde ligaen i år.

– Du bør virkelig ikke stryge sir Alex mod hårene, for hvis du gør, er der gode chancer for, at du bliver straffet for det. Han er en snu, gammel ræv, og han har ikke taget let på, at City vandt mesterskabet sidste år.

– Han har sat sig for at sikre sig, at United slutter på toppen denne sæson, og det er en lektie, Roberto skal lære. Hvis du modsætter dig sir Alex, er det på eget ansvar.

 

Ville ikke bytte med Mancini

Selvom Roberto Mancini er manager for en topklub i Premier League, og Neil Warnocks Leeds lige nu er midterhold i the Championship, kunne sidstnævnte ikke tænke sig at bytte jobs. Der er for mange primadonnaer i Premier League.

– Jeg havde det i seks måneder hos QPR, og jeg nød det slet ikke. Og jeg ville bestemt ikke bryde mig om at have 22 spillere, som alle mener, de burde starte inde.

– Det er et stort problem for en Premier League-manager i en topklub at holde alle spillere glade. Så jeg tror ikke, jeg kunne klare Robertos job – og jeg er ret sikker på, han heller ikke kunne klare mit.

Forrige artikel

Van Persie: Sæt mig på holdet, Fergie

Næste artikel

Chicharito spår de Gea stor fremtid

ANNONCE