Warnock: Vi indkasserer nogle dumme mål

Cardiff-manager Niel Warnock er ikke overraskende skuffet over sit holds præstation i 1-5-nederlaget til Manchester United. De indkasserer nogle unødvendige mål, erkender englænderen.

Der er som bekendt altid to sider af de fleste historier, og i dag var ingen undtagelse. For mens Manchester United kunne gå jublende i bad, var turen i omklædningen noget tungere for Neil Warnock og co.

Cardiffs engelske manager mener, at hans hold gjorde det svært for sig selv ved at indkassere nogle unødvendige mål. Det siger han til BT Sports efter kampen.

– Det første mål, vi indkasserer, var et rigtigt ‘Sunday league-mål’, siger Warnock med hentydning til Marcus Rashfords frispark og fortsætter:

– Vi startede fint, men før vi vidste af det stod den 2-0. Jeg synes, vi kom godt tilbage, men så indkassederede vi endnu et dumt mål før halvlegen.

– Jeg var ikke skuffet over vores indsats, den var bare rettet de forkerte steder til tider, slutter Cardiff-manageren.

Warnock og Cardiff City kan dog glæde sig over, at de lige nu er udenfor nedrykningsfare, da de med 17 point ligger på en øjeblikkelig 17. plads.

Aftenens resultat betyder, at United igen kravler op på ligaens sjetteplads. Man har i skrivende stund otte point til en top fire-placering.

Forrige artikel

Solskjær fik råd fra Rooney forud for debut

Næste artikel

Rashford: Det er bare starten

ANNONCE