Solskjær fik råd fra Rooney forud for debut

Det var selvfølgelig en smilende nordmand, der mødte pressen efter aftenens kamp.

Ole Gunnar Solskjær kunne næppe have ønsket sig en bedre debut som United-manager, da han onsdag satte sig i et fly i Oslo for at flyve til Manchester. United-spillerne blomstrede, og vandt 5-1 på udebane. Ja, United scorede mere end fire gange.

Efterfølgende var nordmanden selvsagt godt tilfreds.

– Fodbold er let, når du har gode spillere. De er en skøn gruppe, og deres kvalitet er fantastisk.

– Jeg fik en besked fra Rooney i torsdags, og hans råd hjalp. Han sagde, at vi skulle nyde at spille fodbold smile og bare være Manchester United, siger Ole Gunnar.

Caretakeren har kun haft to dages træninger til at forberede sine spillere, og det er de meste basale ting, der er blevet arbejdet på.

– Vi havde en enkelt session med spilmønstre, hvor vi fokuserede på vores venstreside med Shaw og Martial. Det virkede godt.

– Det nemmeste at arbejde på er arbejdsradiussen. På grund af de her lidt særlige omstændigheder løb spillerne måske lidt mere end normalt, siger han.

Nordmanden slutter af med at sige, at holdet tager en kamp af gangen, men at de før har hentet 8-9 point. Henvist til afstanden op til fjerdepladsen, der giver Champions League-fodbold næste sæson.

 

Forrige artikel

Video highlights: Se Solskjærs perfekte United-start

Næste artikel

Warnock: Vi indkasserer nogle dumme mål

ANNONCE