Watford boss: “Vi fortjente ikke dette resultat”

Watford manager Marco Silva mener ikke dagens resultat er fair.

Watford startede dagens kamp klart bedst, og det var også de observationer Watford manager Marco Silva havde gjort sig.

– Jeg synes, vi gjorde det rigtig godt de første 20 minutter. Vi startede rigtig godt, udtalte Silva overbevisende til BBC efter kampen.

Marco Silva var ikke tilfreds med kampens forløb i mere end én forstand, og synes hverken målene eller at Marcos Rojo spillede hele kampen var retfærdigt.

– Efter det tredje mål blev vores spillere lidt nervøse. Resultatet afspejlede ikke hvor godt vi spillede, og vi prøvede at reagere på deres tredje mål, hvilket dog også gav os en del chancer allerede i første halvleg. I anden halvleg var der klart et andet gult kort til Rojo ved straffesparket, og så havde alting set anderledes ud, da det så havde stået 3-1 med United reduceret til 10 spillere. Jeg er sikker på det ville have været rigtig svært for dem, hvis de havde været reduceret til 10 spillere.

Manchester United blev enden på en række flotte resultater til Marco Silva og Watford, men Silva er stadig ved godt mod.

– Vi bliver nødt til at fortsætte, selvom dagens resultat er svært at acceptere. Vi fortjente ikke dette resultat. I sidste ende var det bare kvaliteten der var forskellen. De individuelle spillere. Men budgetterne for de to klubber er nu også meget forskellige.

– Nu er det tid til at hvile, samt analysere hvad vi skal ændre for at være konkurrencedygtige igen, og vise vores fans hvad vi er i stand til.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Matic med muskelproblem

Næste artikel

Mourinho roser Lindelöf

ANNONCE