Watkins: Rio er selvfølgelig skuffet

Maurice Watkins har, udover at være direktør i United, også fungeret som Rio Ferdinands advokat i appelsagen, hvor de oprindelige 8 måneders karantæne…

Maurice Watkins har, udover at være direktør i United, også fungeret som Rio Ferdinands advokat i appelsagen, hvor de oprindelige 8 måneders karantæne blev stadfæstet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Rio er naturligvis meget skuffet over beslutningen, da vi mener at karantænen på 8 måneder var utrolig hård og fuldstændig enestående – og den mening fastholder vi.
Vi har inegn yderligere kommentarer idag,” lød den korte besked fra den højt respekterede advokat, som også fungerer som advokat for netop FA, som idag netop var dem, som han var oppe imod idag.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Williams forlader United

Næste artikel

Rio: Jeg er sønderknust

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share